preskoči na sadržaj

Osnovna škola Sračinec

 > NASTAVA
Nastava

ŠKOLSKI MEDNI DAN S HRVATSKIH PČELINJAKA 2021.

Autor: Melita Jeremić, 7. 12. 2021. 14:22

Svake godine, 7. prosinca, obilježava se Dan sv. Amrozija, zaštitnika pčela i pčelara. Varaždinska županija je za svakog učenika 1. razreda pripremila promotivnu vrećicu, edukativnu brošuru "Pčelica Jelica i medo Edo" te med pakiran u Nacionalnu staklenku za med. 

 

 [više]

ZASADI DRVO, NE BUDI PANJ

Autor: Melita Jeremić, 4. 12. 2021. 17:08

U ovoj školskoj godini Osnovna škola Sračinec i njezina PŠ Svibovec uključila se u nacionalnu kampanju udruge „Zasadi stablo, ne budi panj“. 

Akcija ima za cilj potaknuti kolektivnu sadnju stabala na lokalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini s namjerom osobnog i društvenog ekološkog doprinosa očuvanja okoliša usred klimatoloških promjena. Studije pokazuju da se može postići cilj o ograničavanju klimatskih promjena sadnjom drveća i pohranom ugljika. Upravo zbog toga naša škola priključila se akciji. Donacijom Srednje škole Arboretum Opeka iz Vinice učenici, članovi Izvannastavne aktivnosti: „Školski vrt“ i članovi Vijeća učenika, posadili su dvije sadnica u okolišu naše škole. Sadnjom akcija nije gotova jer o mladim sadnicama učenici će voditi brigu i u budućnosti na način, praćenja rasta i razvoja te potpomaganja istog. Potičući mlade na brigu i mogućnost vlastitog doprinosa očuvanju našeg planeta, posadivši i jedno stablo dajemo mogućnost regeneraciji okoliša te vlastitoj budućnosti. Jedno stablo možda ne čini šumu, ali njegova vrijednost u stvaranju kisika, mjesta susreta eko zajednica i pohrani ugljika neprocjenjiva je kako za prirodu, tako i za čovjeka kao dijela iste. Ovim putem zahvaljujemo se udruzi Zasadi stablo, ne budi panj, našem domaru na svesrdnoj pomoći od ideje do realizacije. Koordinator akcije za našu školu bio je učitelj Prirode Damir Bendelja, prof.

Fotografije sadnje stabla možete pogledati u fotogaleriji.

 [više]

DABAR - Međunarodno natjecanje iz informatike i računalnog razmišljanja Vijest ima dokument u privitku

Autor: Melita Jeremić, 30. 11. 2021. 14:15

Dabar (Bebras) je međunarodna inicijativa koja promiče informatiku i računalno razmišljanje među učiteljima, nastavnicima i učenicima, ali i u široj javnosti. Dabar je osmišljen kako bi se svoj djeci omogućilo jednostavno sudjelovanje kroz online natjecanje, koje se sastoji od niza izazovnih zadataka koje su napisali stručnjaci iz pedesetak zemalja. Iako se rješavanje zadataka temelji na informatici, možete ih rješavati i bez informatičkog predznanja.
 
Prijavljeni učenici pripadali su razini MikroDabar i postigli su zavidne rezultate, a čak njih 4 ušlo je u 10% najboljih u njihovoj razini! 
 
U prilogu objave nalaze se rezultati natjecanja.
Čestitamo našim učenicima!
 [više]

Održano županijsko natjecanje u gimnastici za osnovne škole

Autor: Melita Jeremić, 29. 11. 2021. 09:57

OŠ Sračinec je bila domaćin županijskog natjecanja u gimnastici za dječake i djevojčice. Naša škola je imala predstavnike u obje kategorije. Djevojčice su osvojile četvrto mjesto. Bronca im je izmakla za samo 2 boda te se od mlade i perspektivne ekipe u budućnosti očekuju medalje. Dječaci su nastavili gdje su stali prije dvije godine. Osvojili su prvo mjesto i  plasirali se na državno prvenstvo koje se održava u Osijeku 8.-9. 12.2021. 

Za djevojčice su nastupale Dora Friščić, Mateja Silov, Petra Silov, Ana Levanić i Lana Vrabec, a za dječake Erik Kovačić, Luka Friščić, Ivan Plantak, Teo Levanić i Vito Vujnovac. Čestitamo našim gimnastičarkama, a dječacima želimo puno sreće na državnom prvenstvu.

 [više]

TERENSKA NASTAVA U SREDIŠTE VARAŽDINSKE ŽUPANIJE

Autor: Melita Jeremić, 19. 11. 2021. 09:34

Učenici trećih razreda OŠ Sračinec zajedno sa svojim učiteljicama posjetili su središte Varaždinske županije, grad Varaždin. Terenska nastava organizirana je u sklopu nastave prirode i društva na kojoj se uči o našoj Županiji. Posjetili su župana Varaždinske županije, gospodina Anđelka Stričaka, koji ih je pobliže upoznao što sve radi župan jedne županije te koji se projekti provode u školstvu, zdravstvu, kulturi i prometnoj infrastrukturi. U Entomološkom muzeju učenici su razgledali stalni postav muzeja i jednu posebnu izložbu pod nazivom ERIKA – VUNASTI NOSOROG. Nakon kratkog odmora za užinu, učenici su uz stručno vodstvo i šetnju gradom pobliže upoznali povijest grada Varaždina. Sretni i puni lijepih dojmova vratili su se u školu.

 [više]

Smotra dječjega kajkavskog pjesništva "Dragutin Domjanić"

Autor: Melita Jeremić, 19. 11. 2021. 09:42

Grad Sveti Ivan Zelina okupio je male kajkavce iz čitave sjeverozapadne Hrvatske. Razlog tome je bila Smotra dječjega kajkavskog pjesništva „Dragutin Domjanić“.

Zadaća te tradicionalne godišnje književno-nakladničke manifestacije je poticanje sustavnog rada s pjesnički nadarenom djecom u osnovnim školama kajkavskog govornog područja.

U dvorani Kraluš Pučkog otvorenog učilišta Sveti Ivan Zelina, 30. listopada 2021. godine, održala se 41. Smotra dječjeg kajkavskog pjesništva „Dragutin Domjanić“.

Na natječaj 41. Smotre prijavljena je 61 škola.

Sudjelovalo je 290 učenika, 94 voditeljice i 320 radova.

Ponosni smo što je i našu školu prezentirala učenica 7.b razreda, Sabina Flegar s pjesmom Hiža na briegu. Sabinina je pjesma i jedna od nagrađenih pjesama izdavačke kuće Profil u vrijednosti od 700 kuna.

Njezina je mentorica učiteljica Mirela Briševac.

Iskrene čestitke Sabini i puno uspjeha u daljnjem stvaralaštvu na zavičajnom govoru!

 [više]

DANI LJUBAZNOSTI - Dođi, sjedni i upoznajmo se

Autor: Melita Jeremić, 16. 11. 2021. 08:49

U tjednu od 15. do 19.11.2021.g. u OŠ Sračinec obilježavamo Dane ljubaznosti. Prilika je to da drugima uputimo lijepu riječ, pogled, poklonimo trenutak vremena, razgovora, pomoći ili naprosto da se iskreno i u dobroj namjeri nasmijemo. Jer osmijeh je "malena krivulja koja može ispraviti puno toga". 

Za svoje učenike, učitelje i sve druge djelatnike pripremili smo mjesta na kojima mogu sjesti s kim žele i nekoliko trenutaka popričati. O bilo čemu. Oni koji nemaju inspiracije što reći ili kako započeti razgovor, mogu se poslužiti pripremljenim karticama s pitanjima, a na kraju svog iskustva mogu zabilježiti dojmove u knjigu dojmova. 

Projektić je to kojim se želi potaknuti sve nas da se međusobno upoznamo, prihvatimo različitosti, da se oslobodimo straha i treme prisutne kod razgovora s nepoznatima, da razbijemo predrasude o drugima, da jačamo verbalno izražavanje i smanjimo osjećaj nelagode. Razgovaramo svi - učenici, učitelji, spremačice, pomoćnici u nastavi, stručne suradnice...

Budimo ljubazni, podržimo ovu aktivnost da postanemo bolji.

 

 [više]

GODINA ČITANJA

Autor: Melita Jeremić, 20. 10. 2021. 14:01

Aktivnosti koje najavljujemo i koje provodimo

U našoj školi tijekom ove školske godine odvijat će se niz aktivnosti vezanih uz promicanje čitanja. To nam je važan, ne samo obrazovni, nego i zdravstveni i odgojni segment koji je izvor svih važnih znanja i vještina koja skupljamo u životu. Nastojat ćemo tijekom godine osvijetliti najrazličitije segmente važnosti čitanja na naše mentalno zdravlje, na kvalitetu slobodnog vremena, na razvoj kreativnog razmišljanja i promišljanja novih ideja.

Čitanju ćemo nastojati pristupiti iz najrazličitijih perspektiva. Odabrat ćemo raznolikost, slobodu izbora, dobru uputu, ali i osvijestiti da nam izdvojen prostor i vrijeme trebaju jednako tako kao i sve vrijeme školskih i drugih obaveza.

OŠ Sračinec čita

15. listopada 2021. održali smo dan čitanja u našoj školi. Na svim se satovima čitalo najrazličitije tekstove (povijesne zapise i priče, matematičke zgode, sportske biografije, biografije slavnih umjetnika i znanstvenika, romane, neknjiževne tekstove i dr.). Svi učitelji i učenici lijepo su se uključili u čitanje i izrazili zadovoljstvo i užitak ovako provedenim vremenom.

Izložbe, predavanja, tematska čitanja, posjete galeriji

U školi se trenutno radi na materijalima za izložbu koja će tematizirati što čitaju naši roditelji, djedovi i bake…

23. studenog 2021. za učitelje je najavljeno predavanje o utjecaju čitanja na ljudski mozak dr. sc. Anite Peti-Stantić koje će se odvijati pomoću videokonferencije.

Provode se i školski projekti čitanja suvremene poezije i upoznavanja najslavnijih stanovnika našeg kraja; ove godine bit će to Miljenko Stančić. Djeca će iz Likovne grupe i Debatnog kluba istražiti životopis slavnog varaždinskog slikara, posjetiti njegovu rodnu kuću, grob i u Gradskom muzeju čitati knjige iz njegove biblioteke te se upoznati sa slikarstvom ovog velikana.

Očekujemo i literarne i likovne radove inspirirane njegovim motivima.   U drugom polugodištu nastojali bismo posvetiti istraživanje Ivi Režeku, također velikom slikaru.

Tijekom listopada i studenog 2021. održavat će se kvizovi i radionice povezane s čitanjem u prostoru školske knjižnice.

Svakodnevno djeca mogu pratiti video materijale koje nam je poslalo Ministarstvo kulture i medija s temom poticanja čitanja.

Nastojat ćemo provesti sve ideje koliko će nam epidemiološka situacija to omogućiti i nadamo se time obogatiti našu školsku sadržajnost.

Snježana Tramburovski

 [više]

MATURALNO PUTOVANJE U ISTRU

Autor: Melita Jeremić, 14. 9. 2021. 08:40

Učenici 8.a i 8.b proveli su na maturalnom putovanju u Istri tri dana, od 7. do 9.9.2021. U Etnografskom muzeju u Pazinu naučili su mnoštvo činjenica o Istri i životu Istrijana. Prošetali su Motovunskim zidinama i uživali u pogledima na središnju Istru. Kupali su se i boravili u hotelu u Dugoj uvali, prošetali rtom Kamenjak i odradili zanimljivu radionicu prepoznavanja biljaka koje tamo rastu. Zadnji dan posjetili su Rovinj i Opatiju.

 [više]

RECITAL DJEČJEG KAJKAVSKOG STVARALAŠTVA – KRAPINA 2021. Vijest ima dokument u privitku

Autor: Melita Jeremić, 9. 9. 2021. 14:02

U sklopu festivala Tjedan kajkavske kulture, koji se svake godine tijekom rujna održava u Krapini, održao se i Recital dječjeg kajkavskog stvaralaštva. Recital je održan 7. rujna u dvorištu Galerije grada Krapine.

Na natječaj za dječji recital „Kaj u riječi, pjesmi, slici i plesu – Krapina 2021.“ prispjelo je 357 literarnih dječjih radova. Prosudbeno povjerenstvo koje su činili gđa Magdica Šalković, g. Željko Slunjski i gđa Jasna Leljak odabralo je 70 dječjih radova za objavu u knjižici, a 40 radova bilo je izvedeno na Recitalu, među njima i rad naše učenice Tije Mesek iz 7.B, pod nazivom Ljubaf.

Njezina je mentorica učiteljica Mirela Briševac.

Iskrene čestitke Tiji i puno uspjeha u daljnjem stvaralaštvu na zavičajnom govoru!

Tekst pjesme nalazi se u privitku.

 [više]

UPISI U SREDNJE ŠKOLE Vijest ima dokument u privitku

Autor: Melita Jeremić, 25. 5. 2021. 13:41

Dragi osmaši,

pred vama je razdoblje intenzivnog informiranja i promišljanja o odabiru budućeg školovanja i zanimanja. U prilogu je brošura o svim ključnim informacijama o školama u Varaždinskoj županiji, pa vas pozivamo da ju proučite zajedno s vašim roditeljima. 

 [više]

INFORMACIJE O UPISU U GLAZBENU ŠKOLU

Autor: Melita Jeremić, 19. 5. 2021. 20:56

Glazbena škola u Varaždinu jedna je od najstarijih glazbenih škola u ovom dijelu Europe. Osnovana prije 190 godina kao mala gradska škola. Danas Glazbena škola u Varaždinu pokriva potrebu za glazbenim obrazovanjem u cijeloj sjeverozapadnoj regiji, a svake godine broji sve veći broj upisanih učenika iz cijele Hrvatske, uključujući i učenike iz inozemstva.

Kako zbog trenutne epidemiološke situacije nismo u mogućnosti organizirati predstavljanje Škole Vašim najmlađim učenicima, pripremili smo video u kojem su naši učenici osnovne glazbene škole predstavili Glazbenu školu u Varaždinu svojim budućim kolegama. Ovim videom želja nam je bila potaknuti one najmlađe da upišu varaždinsku Glazbenu školu, pozvati ih da i oni postanu dio ove glazbene zajednice. U 1. razredu osnovne glazbene škole u Glazbenoj školi u Varaždinu učenici će moći izabrati sljedeće instrumente: flauta, fagot, gitara, harmonika, klarinet, klavir, oboa, rog, saksofon, tambure, trombon, truba, tuba, udaraljke, violina, violončelo i viola, a za one najmlađe rezervirani su Dječji zbor predškolskog uzrasta, Početnički solfeggio, Mala škola blok flaute i Mala škola violine.

www.glazbena.hr

 [više]

NOĆ GEOGRAFIJE

Autor: Melita Jeremić, 12. 4. 2021. 20:23

Održali smo Noć geografije kao jedan od 15 događaja u Hrvatskoj, te jedan od oko 240 događaja u svijetu. Održan je virtualni kviz znanja iz geografije! Bilo je zanimljivo i veselo, a nešto smo i naučili. Pobjednik kviza je Antonio Crnčec iz 7.a razreda!

https://www.geonight.net/geoexperts-geoznalci/ 

 [više]

TJEDAN DAROVITIH Vijest ima dokument u privitku

Autor: Melita Jeremić, 24. 3. 2021. 11:53

Iznimno sposobni, kreativni i ustrajni pojedinci su oni koji mijenjaju svijet i koji nam svojim idejama i izumima olakšavaju i bogate svakodnevni život. Bez njihovih sjajnih ideja koje su se usudili pretvoriti u stvarnost, mnogo toga ne bismo imali. Ponekad ih prepoznajemo kao odlične u školskom/akademskom uspjehu, suradljive, pristojne i nasmijane učenike. Međutim, mnogi daroviti učenici kriju se i među onima koji ometaju nastavu, upadaju u riječ, svađaju se i ne mogu naći zajednički jezik s vršnjacima, koji su niskog samopoštovanja i stalno kritiziraju jer očekuju puno i od sebe i od drugih. Neki daroviti učenici mogu imati i teškoće poput hiperaktivnosti, teškoća u učenju, čitanju, pisanju ili autizam. Svi su oni samo djeca kojoj treba poticajna i radna atmosfera, pomoć u socijalnim vještinama i kontroli emocija te roditelji i učitelji puni razumijevanja i podrške.

PREZENTACIJA ZA UČENIKE

 [više]

TJEDAN MOZGA

Autor: Melita Jeremić, 20. 3. 2021. 11:27

https://wke.lt/w/s/jJGYW_

 

Povodom obilježavanja Tjedna mozga stručna suradnica pedagoginja je za učenike na jedno mjesto organizirala najvažnije informacije, savjete i igre vezane uz temu MOZAK. Nadamo se da će prezentirani sadržaj potaknuti učenike na daljnje istraživanje i učenje o najčudesnijem organu u našem tijelu. 

 

 [više]

Sudjelovanje u projektu Znanjem protiv mržnje Vijest ima dokument u privitku

Autor: Melita Jeremić, 12. 1. 2021. 08:49

Duži niz godina učenici naše škole zajedno s učiteljicom povijesti Margaretom Skuhala Juričić sudjeluju u projektu Znanjem protiv mržnje. Ove su godine Lucia Rameša i Miron Plantak iz 8.a razreda sve odradili on line (upute, istraživanje, ispravke i drugo). Tema njihova istraživanja bila je usmjerena na zavičajnu povijest tj. "Židovi u Varaždinu". Radi se o životu i stradanju židovskih obitelji tijekom holokausta. Za svoje zalaganje dobili su potvrdu (u prilogu). Čestitamo učenicima i učiteljici!

 [više]

NASTAVA POVIJESTI - dodatna zalaganja naših učenica

Autor: Melita Jeremić, 9. 11. 2020. 13:04

Učenici šestih razreda su u sklopu nastavne teme Utjecaj križarskih ratova na Europu učili i o viteško-duhovnim redovima teutoncima, templarima i ivanovcima. Jedan od ponuđenih zadataka je bio da izrade opremu tih vitezova. Djevojčice iz 6.b i 6.c su bile aktivne i kreativne te su izradile takvu opremu.

 [više]

Na satu Informatike obilježen Svjetski dan učitelja Vijest ima dokument u privitku

Autor: Melita Jeremić, 6. 10. 2020. 13:36

Crtajući u programu Paint učenici su osmislili i kreirali prigodne i vesele čestitke povodom Dana učitelja kao način zahvale za njihov važan i zahtjevan posao.
Čestitke su zajedno sa svojom učiteljicom Marinelom Čavlović spojili u foto kolaž. Radovi se nalaze u prilogu ove obavijesti u PDF formatu.
 
                                Hvala svima na čestitkama
 [više]

PROŠLOST ZAVIČAJA

Autor: Melita Jeremić, 3. 5. 2019. 09:15

Učenici 3.c razreda vlastitim su doprinosom pridonijeli boljem razumijevanju gradiva iz prirode i društva i povijesti svog zavičaja. Donijeli su razne predmete koji su se koristili prije desetak i više godina i pripremili izložbu. Osim izložbe samostalno su prezentirali predmet kojeg su donjeli i tako učili jedni druge i jedni od drugih.

 [više]

Izvješće s četvrtog šahovskog turnira PUŽ 4 Druškovec

Autor: Melita Jeremić, 15. 4. 2019. 23:30

Prošlog mjeseca, točnije u petak 15.03., naša Šahovska grupa sudjelovala je u četvrtom godišnjem turniru Županijske školske šahovske lige koja se ovaj put održala u Područnoj školi u Druškovcu. Na natjecanju je nastupilo čak 156 natjecatelja iz desetak osnovnih škola. Igralo se sedam rundi po 15 minuta. Naši natjecatelji su pokazali pravi natjecateljski duh.

 [više]

Matematičko natjecanje „Klokan bez granica“

Autor: Melita Jeremić, 1. 10. 2020. 08:19

U našoj  školi 17. 9. 2020. održano je matematičko natjecanje „Klokan bez granica“. Natjecanje je održano samo u razrednoj nastavi, zbog mjera i preporuka povezanim uz Covid-19. Radi se o međunarodnom natjecanju. Međunarodna udruga "Klokan bez granica" okuplja predstavnike  više od 80 država svijeta. Njezin je cilj popularizirati matematiku, razvijati interes za matematiku i prirodne znanosti te logičko i kombinatoričko mišljenje. Glavna joj je zadaća organizacija natjecanja "Matematički klokan". Namjera je motivirati učenike da se bave matematikom izvan redovitih školskih programa. Pohvaljujemo učenike naše škole na sudjelovanju.

 [više]

DAN RUŽIČASTIH MAJICA

Autor: Melita Jeremić, 12. 3. 2020. 14:05

I do učenika PŠ Svibovca Podravskog stigla je priča o jednom dječaku. Dječaku koji je bio ismijan od strane učenika jer je nosio ružičastu majicu. No, da ima dobrih duša i savjesnih u učeničkoj dobi, pokazala su dvojica učenika. Oni su, kako bi ispravili ismijavanja i dokazali da je ružičasta boja cool, kupili podosta ružičastih majica i iste podijelili u školi. Taj dan je postao jedan od najvažnijih dana u borbi protiv vršnjačkog nasilja. Nakon što je svaki razred obilježio, u svom razredu i od strana nastavnika taj dan, 28. veljače, kao jedinstvo i simbol istog svi, uključujući i nastavnike, obukli su komad ružičaste odjeće na sebe. I od nas malih učenika male škole poslana je velika i snažna poruka u svijet: nasilje nije dobro i budimo ujedinjeni u prijateljstvu i različitosti.

 [više]

FAŠNIK V SVIBOVCU

Autor: Melita Jeremić, 12. 3. 2020. 14:01

U utorak, 25. veljače, u popodnevnim satima u školu su počeli dolaziti neki čudni i smiješni, strašni i veseli, šareni i oni manje, kao neki likovi iz mašte… naravno, bilo je tu i superjunaka, vila, princeza, nekih drevnih ratnika, a posebno su poglede oduzimali i rokeri i punkeri! Ne, ne, nije riječ o strašnim i izmišljenim  ili pak povijesnim filmovima… ma, to su učenici PŠ Svibovca Podravskog, po svojoj mašti, obukli kostime za maškare! Nakon što su se prenajeli finih, pokladnih krafni i dobili još koji slatki dekagram, krenula je vesela i šarena povorka put trga gdje je svaki razred odradio svoj nastup kojega je vrijedno vježbao sa svojim učiteljima. Kao i svake godine, učenici su pokupili u svoje fašničke vreće najviše pljeska i simpatija! Nakon što su male maškare odradile svoje, stanovnici Svibovca počastili su ih najfinijim krafnama i najslađim čajem na svijetu!

 [više]

OBOGAĆENE AKTIVNOSTI ZA MOTIVIRANE I POTENCIJALNO DAROVITE UČENIKE

Autor: Melita Jeremić, 28. 2. 2020. 10:24

Između ostalih aktivnosti, naša škola okrenuta je i brizi za učenike koji pokazuju specifične interese za određeno područje ili spadaju među potencijalno darovite učenike koje karakterizira visoka znatiželja i motivacija za učenje i stjecanje novih znanja. U tom nastojanju da se potrebe njihovog učenja usklade s organiziranjem aktivnosti na školi, pripremili smo predavanje ujedno s radionicom na temu Dronovi. U utorak, 18.2.2020.g. gost predavač Tomislav Mlinarić upoznao je učenike s počecima letenja i prvim pokušajima osvajanja zraka letjelicama, pa sve do dronova koji danas snimaju i slikaju iz zraka i prevoze pakete. Učenice i učenici (njih tridesetsedmero) pokazali su interes i bili oduševljeni izlaganjem, a najviše su naravno profitirali vlastitim upravljenjem manjim dronom.  U mnogima se naravno odmah pojavila želja za kupnjom vlastitoga kako bi vještine upravljanja tom neobičnom letjelicom mogli razvijati kod kuće u svoje slobodno vrijeme.

 [više]

Terenska nastava iz skijanja

Autor: Melita Jeremić, 4. 2. 2020. 13:02

Prema mogućnostima koje nudi Škola za život po prvi puta u povijesti uvedena je škola skijanja. Terenska nastava je održana na slovenskom skijalištu Areh iznad Maribora od 20. – 22. 1. 2020. Desetak učenika OŠ Sračinec se upoznalo sa sigurnosnim pravilima koje vrijede na svim skijalištima u svijetu (FIS pravila) i s opremom potrebnom za učenje skijanja. Nakon zaduživanja opreme i testiranja učenici su podijeljeni u podjednake skupine te se započelo s učenjem osnovnih elemenata skijanja. U tri dana koliko je trajala škola skijanja (ukupno 15 sati), skijati su naučili svi početnici, a oni koji su već znali skijati od ranije, izbrusili su svoje znanje i postali još bolji. Poslužilo nas je i vrijeme u sva tri dana tako da se nastava skijanja pretvorila u pravo uživanje na snijegu. Ovime je OŠ Sračinec pokazala da je moderna škola koja osluškuje potrebe učenika i moderne trendove u obrazovanju uvodi u nastavu.  

 [više]

RASPORED SATI - od 7. siječnja 2020.g. Vijest ima dokument u privitku

Autor: Melita Jeremić, 9. 1. 2020. 08:53

U prilogu ove obavijesti nalazi se raspored sati važeći od 7. siječnja 2020.g.

 [više]

OSJEĆATI SE U ŠKOLI KAO KOD KUĆE

Autor: Melita Jeremić, 16. 12. 2019. 10:52

Naša učiteljica 1.a razreda Milena Bogdanović u ponedjeljak, 16.12.2019.g. iznenadila je i razveselila svoje prvašiće prekrasnim kapicama Djeda Božićnjaka koje je sama sašila, a koje su ih kao prekrivači naslona na stolicama dočekali prije početka nastave. 

 [više]

Arhiva naših vijesti   
 Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
Kalendar
« Siječanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

Korisni linkovi


CMS za škole logo
Osnovna škola Sračinec / Varaždinska 98, HR-42209 Sračinec / www.os-sracinec.skole.hr / ured@os-sracinec.skole.hr
preskoči na navigaciju